Interiörer

Du hittar interiörbilderna om du klickar på följande länkar….

Entréer

Allrum mellanplan

Matbordsdel mellanplan

Köksdel

5 st sovrum

Efter ombyggnaden är det nu 2 sovrum med dubbelbäddar på mellanplanet samt nya och flera fönster och fönsterdörrar på båda planen. Ut med tidigare Elitfönster i trä på sydvästgaveln och in med nya Orama-fönster (1/2 aluminium Klicka här! ). Se bygglovsritningarna gavlar resp. västsida. Ny köksspis, ny spiskåpa med ny takfläkt, 2 st nya kyl-/frysar samt ny tvättmaskin har nyligen installerats. Ny 200 l varmvattenberedare och ny 46 tum plattTV på nya väggen på mellanplanet. 4 st sängar är utbytta mot nya DREAMZONE-sängar. PlattTV även på botten- resp. överplanet.

Mellan- och överplanet om c.a 175 kvm bostadsyta är nu funktionellt användbart. På överplanet är det 2 sovrum med dubbelbäddar och 1 sovrum med 4 bäddar. Dessutom finns det 2 juniorsängar och 1 barnsäng. Allrummet på överplanet är inte helt färdigställt i takkupedelen med de 5 fönstren. Där finns matbord och stolar. Nedtill syns 2 bilder med förklarande text. I delen mot öster finns soffa, soffbord och TV. På både över- & mellanplanen finns våtrum med dusch, toalett och tvättställ. Tvättstuga med tvättmaskin och kondenstumlare i bottenplanet med tillträde även från lägenheten på bottenplanet.

Om ytterligare svängrum önskas kan även den separata lägenheten på bottenplanet hyras.

Under hösten 2017 pågick en ombyggnad av rummet i takkupedelen på överplanet. Ytterväggarna revs ut till fasadpanelen och nya byggdes. Bilderna visar läget, när arbetena avslutades före vintern. Arbetet kommer att fortsätta under våren och rummet kommer att vara funktionellt användbart till sommaren.

Kommentarer inaktiverade.